Radiosvallet för Musikhjälpen 2020

Här är årets stora evenemang för Radiosvallet – tillsammans med alla studenter på Mittuniversitetet. I år kommer Radiosvallet engagera sig i Musikhjälpen. Och vi slår på stort!

I samarbete med Diös fastigheter, Sundsvalls Kommun och Studentkåren i Sundsvall kommer vi ha vår egna ”Bur” på Storgatan inne i Stenstan. Där kommer vi sända i minst 24 timmar – och samla in pengar till välgörande ändamål.

Vill du hjälpa till och samla in pengar till Musikhjälpen?

På torsdag kommer vi ha ett digitalt informationsmöte för alla intresserade studenter på Miun. Är du intresserad av att sända radio eller hjälpa till på något annat sätt är du varmt välkommen att lyssna på torsdag.

Detta är Mittuniversitetets studenter för Musikhjälpen. Hjälp oss slå vårt mål på 50 000 insamlade kronor.