Möt radions musik- och ekonomiansvarige

William Stenius, musik- och ekonomiansvarig

Radiosvallets musik- och ekonomiansvarige heter William Stenius och går första året på journalistprogrammet. Ni kommer att höra honom under sändningarna.

När det kommer till musikurvalet blir det många lokala och okända artister. Varför spela just okända artister?
– För att vi vet att det finns hur mycket bra musik som helst i Sverige som inte får tid I de stora radiostationerna. Därför vill vi lyfta de artister som annars inte blir hörda eller har uppbackning av skivbolag. Vi vill ge allmänheten en chans att höra annat än den klassiska kommersiella radiomusiken som vi hör varje dag. Sprid gärna ordet till era vänner och vänners vänner som håller på med musik att vi mer än gärna ger dem en chans att höras.